הבית של שרון ועידו

זכוכיות סבתא

העבודה התחילה בהחלפת דלת הפלדלת (ושביל הגישה לבית) בדלת פלדה בצבע שמנת עם זכוכיות סבתא לכניסת אור. שבירת הקיר החוצץ בין המטבח לסלון אפשרה זרימה בקומת הכניסה, פתיחות ואור. חלונות האלומיניום הישנים הוחלפו לחלונות בלגיים (בתוספת תריסי גלילה ) ושינו לחלוטין את מראה הקומה לקלילה ועדינה. המטבח הוחלף ונוספה לו צלע נוספת. אדן החלון עצמו הפך לפריט עיצובי ושימושי כאחד.

אדן החלון

הריהוט בסלון שודרג והותאם גם הוא לאווירה הכפרית, וכן נוספו תמונות ווילונות לריכוך המראה. לפינת האוכל רכשנו שנדליר. בשירותי האורחים הוחלפה הרצפה לבלטות מצוירות, הקירות טויחו בשליכט אקרילי צבעוני במקום האריחים הישנים וארונית עץ קטנה נתלתה. בחדר השינה בחרנו טפט רומנטי, את הקיר לידו צבענו בצבע משלים. גם כאן להשלמת המראה נתלו וילונות ותמונות ושטיח רך נפרס למרגלות המיטה. חדרי הילדים רוהטו בצבעי שמנת, הקירות נצבעו בצבעים פסטלים רכים עם נגיעות צבעוניות.

חדר ילדים

את מעקה המדרגות הקיים החלטנו לאחר התלבטות לצבוע בשמנת ולהימנע מהחלפת המעקה הקיים (חיסכון כספי משמעותי), ואכן התוצאה מוצלחת מאוד. העבודה מול שרון הייתה תענוג גדול. שרון, בחורה פרואקטיבית נגשה יחד איתי במרץ למלאכת הבחירות ותוך כחודשיים מתחילת הפרויקט התקבל בית יפיפה, חם מואר ונעים.

תמונות נוספות (לחצו על התמונה לפתיחה):

+ לחזור אל עמוד הפרוייקטים